JA Onepage - шаблон joomla Форекс

U projektnom birou AG instituta nastaju i razvijaju se projekti čiju realizaciju prati stručni tim inžinjera od same ideje do njihovog samog završetka, što predstavlja garanciju kvaliteta, funkcionalnosti i sigurnosti.

Pored projektovanja i izvođenja poslovnih i stambenih objekata, kompanija se bavi i izgradnjom industrijskih hala i drugih objekata raznih veličina i namena, u svemu poštujući zahteve i potrebe investitora.

Deo aktivnosti Instituta je usmeren na rekonstrukciju, adaptaciju, nadgradnju postojećih objekata u visokogradnji, kao i na zanatske radove i uređenje enterijera.

Odsek za arhitekturu i urbanizam se bavi izradom tehničke dokumentacije za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju objekata visokogradnje i izradom planske i urbanističke dokumentacije, kao i samim izvođenjem svih izgradnji, sanacija i rekonstrukcija.

Odsek za konstrukcije se pretežno bavi izradom tehničke dokumentacije za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju svih objekata u visokogradnji. U okviru Odseka organizovana je i Grupa za ispitivanje konstrukcija.

Odsek za inženjering se bavi stručnim nadzorom nad izgradnjom objekata, tehničkim pregledima objekata, kao i inženjering-konsalting uslugama

 Osnovne delatnosti Arhitektonsko-građevinskog instituta u oblasti Visokogradnje na kojima se zasniva naša razvojna strategija su:

Projekti ključ u ruke, a izdvajamo oblasti:

  • Izgradnja i projektovanje
  • Izrada fizibiliti studija i programa
  • Projektovanje i opremanje enterijera
  • Inženjering u visokogradnji
  • Nadzor izvođačkih radova
  • Stručna pomoć tokom izvođenja radova

 U skladu sa zahtevima savremenog međunarodnog tržišta ciljevi visokogradnje usmereni su ka unapređenju poslovne i stručne saradnje stalnim usvajanjem novih znanja i veština zaposlenih, primenom novih tehnologija. U prilog tome govore, pre svega, mnogobrojni objekti, ali i pozitivne ocene o radu i rezultatima poslovanja naše firme koje dolaze od strane investitora i korisnika. Usklađenost sa zahtevima projekta, blagovremeni završetak radova u okviru budžeta i u okvirima zahteva ugovora zajedno sa ispunjenjem svih obaveza prema investitoru, naša su dobitna strategija.