AG Institut

O nama

Profesionalnost kao krajnji rezultalt

Kompanija AG INSTITUT d.o.o. za projektovanje, inženjering i konsalting, osnovana je u maju 2011. godine u Novom Sadu.

Saradnja sa lokalnim samoupravama na teritoriji Republike Srbije, domaćim i stranim kompanijama obeležila je sam početak rada. Poverenje i ukazanu šansu opravdali smo primenom optimalnih rešenja tokom izrade projektno-tehničke dokumentacije, visokim kvalitetom njene izrade i na taj način se izdvojili na tržištu.

Posvećenost najboljim rešenjima i vrhunsko upravljanje projektima doneli su nam, za relativno kratko vreme, ugled pouzdanog, visokokvalifikovanog, odgovornog i poželjnog partnera.

Zahvaljujući poslovnoj politici usmerenoj ka budućnosti, stalnom istraživačkom radu i ulaganjima u mlade i talentovane kadrove kao jednom od naših tradicionalnih prioriteta, AG Institut je danas postao jedna od najznačajnijih projektantsko-inženjering kompanija u Republici Srbiji, pouzdan partner državnim institucijama, domaćim i stranim kompanijama, ustanovama i agencijama.

Na osnovu ostvarenih rezultata, uvereni smo kako upravo AG Institut predstavlja jedinstven potencijal utemeljen na razvijanju i sinergiji znanja iz područja projektovanja, nadzora, terenskih i laboratorijskih ispitivanja, vođenja projekata i svih drugih usluga u oblasti građevinarstva. Postali smo sinonim za visok kvalitet tehničkih znanja i tim vrhunskih stručnjaka koji su spremni da pronađu najracionalnija rešenja za najkomplikovanije projekte.